Knjige – magija, mitologija, religija
Telefon: +381 (0)65 216 416 0

REPRINT KNJIGE ČUDA VLAŠKE MAGIJE UZ CD VLAŠKE BALADE I BAJALICE

Knjiga “Čuda vlaške magije” je reprint knjige “Čuda vlaške magije” koja je bila dostupna javnosti 2000. i 2001. godine kroz pet izdanja. Ona je rezultat višegodišnjeg istraživanja autora po gradovima i zabitima Timočke Krajine i Homolja, ispovesti koje je sakupila od najpoznatijih vlaških vračara, i obilja citata iz spisa koje su u naučnim radovima publikovali eminentni, domaći i inostrani, etnolozi, antropolozi i lekari.

Uz knjigu se dobija cd sa vlaškim narodnim baladama I bajalicama koje su u savremeno aranžersko ruho odenuli kompozitorka Teodora Pavlovska – Teya Dora I producentska kuća ARKTK iz Njujoprka.

knjiga i cd CUDA VLASKE MAGIJE TEL 0652164160

knjiga i cd CUDA VLASKE MAGIJE TEL 0652164160

 

“Čuda vlaške magije” kroz ispovest vračara i onih koji kod njih odlaze po savet, skida deo mističnog vela s ove oblasti. Ali knjiga radoznalima daje i mogućnost da se upoznaju sa tajnim ritualima, obredima i bajalicama kojima se vidovnjaci iz istočne Srbije i danas služe da kontaktiraju više sile i bića iz nematerjalnih svetova, nebili ljubav, zdravlje, moć i blagostanje učinili dostupnijim svakome ko im se za pomoć obrati.

U knjizi su dati i saveti vračara, kako čovek može da rastumači znakove koje u svakoj situaciji dobija a ipak ih ne razume, kako da oslušne prirodu i jezik životinja,  da iskoristi moć biljaka, da sam napravi amajlije, talismane, meleme i napitke. Sve ono dakle, što po mišljenju mnogih etnologa i lekara, magiju iz Timočke Krajine čini delotvornijom čak i od šamanske, kabalističke ili vudu.

         Cuda vlaske magije knjigaKnjiga o svim tajnama vlaške magije – kako se koristi, šta se izgovara, koji se predmeti koriste ko rekviziti, zašta se upotrebljava… odgovori na sva pitanja u knjizi ČUDA VLAŠKE MAGIJE – REPRINT
Uz knjigu cd na kome su i ljubavne bajalice uz balade u aranžmanu – Teodora Pavlovska i ARKTK
NARUČUJE SE NA TELEFON 0652164160

Cuda vlaske magije 2 izdanje cd b

Knjige, tekstovi, intervjui…