Knjige – magija, mitologija, religija
Telefon: +381 (0)65 216 416 0

Naučnici napokon otkrili jedan od najčešćih uzroka gubitka seksualnih moći

БУРМА ЗАМКА ЗА ИМПОТЕНЦИЈУ

Пише Јасна Јојић
објављено у Компанији „Новости“, 2005.

Белоруски научници утврдили да је један од главних узрока импотенције у 17 европских земаља, ношење бурме која константно кочи проток енергије на кажипрсту где су иначе уролошки важни нерви и крвни судови.

АЛТЕРНАТИВА
Прастара истина
Штетност константног ношења венчаног прстена, одавно су помињали алтернативу, посебно биоенергетичари. Са тиом се саопштењем, после обелодањивања пројекта белоруских научника, огласио и чувени биоенергетичар Сергеј Гагарин, који је светску славу стекао лекар Доналда Трампа, америчког бизнисмена и милијардера. И Гагарин тврди да је брачну импотенцију избећи ако се ослободи енергетских токова у животу, и скину се „окови” каква је примера ради бурма.

ДВОСТРУКА ОПАСНОСТ
Бурма на пенису

Прошле недеље, агенције су пренеле скандал који је због бурме доживео један Румун. Букурештански доктори морали су да изврше чудну интервенцију – да пацијенту скину венчани прстен, али не са прста већ са пениса. Пацијент, који је иначе ожењен и има двоје деце, рекао је лекарима да је до несреће дошло пошто је једну ноћ преспавао код своје љубави. Претпоставља се да је она бесна што швалер није хтео да скине венчану бурму чак ни кад је с њом, „ослободила” његов прстењак десне руке, и ко зна како вешто, док је он спавао, бурму навукла на његов полни орган. Више него оригинална освета.

Share

Knjige, tekstovi, intervjui…