Knjige – magija, mitologija, religija
Telefon: +381 (0)65 216 416 0

Knjiga Magija biljaka – i lek i amajlija

U knjizi “Magija biljaka – i lek i amajlija” Jasne Jojić su 33 priče o 33 biljke – legende i narodna verovanja o njima, recepti o njihovoj zdravstvenoj i religijskoj upotrebi. Autorka nam otkriva kako da napravimo meleme kojima možemo da preduhitrimo i suzbijemo mnoge bolesti. Bez tajni opisuje kako su naši preci sami izvodili rituale koji poboljšavaju koncentraciju, intuiciju, samopouzdanje i ulivaju optimizam u mračnu svakodnevicu. Prenosi nam i drevna znanja kako su u Vavilonu, starom Egiptu, Grčkoj i Rimu, u katoličkim i pravoslavnim manastirima, u tajnim društvima alhemičara,… od delova pojedinih biljaka, mudraci pravili amajlije i toteme koji su ih štitili od zla i donosili im sreću. Knjiga na 152 strane nudi mnogo istorijskih, etnoloških, antropoloških i fitoterapijskih činjenica, i, saznanja iz današnjih naučnih laboratorija.
Knjige se naručuju na telefon 065/216-416-0

 


Originalne knjige „Vlaška magija 1“, „Vlaška magija 2“, „Čuda vlaške magije“, „Magija biljaka – i lek i amajlija“, „Magijski kalendar za crvena slova“, „Magijski kalendar za srećne dane“ i sve druge knjige čiji je autor Jasna Jojić naručuju se na telefon 065/ 216-416-0 i kupuju na kiocima „Future plus“ i u „Maxi“ i „C marketima“. Knjige Jasne Jojić koje se prodaju preko internet sajtova, na uličnim tezgama i sajmovima i u STR prodavnicama,… su pirati – falsifikati i u njima nećete čitati originalne tekstove.

 

a3 AJURVEDA - NOVA KNJIGA JASNE JOJIC NA 192 STRANE U KOLORU - ILUSTROVANI PRIRUCNIK STAROINDIJSKE MEDICINE, NA KIOSCIMA I NA TELEFON 065-216 416 0

 

Knjige, tekstovi, intervjui…